tag:blogger.com,1999:blog-3758295177747222358.post635181686491636667..comments2023-11-05T11:47:08.060+01:00Comments on Pernilla Lindgren: Det där med våfflorPernyhttp://www.blogger.com/profile/14886713341723128530noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3758295177747222358.post-90919694126105785892014-03-26T16:02:27.816+01:002014-03-26T16:02:27.816+01:00Lustigt, jag tänkte precis på samma sak idag när j...Lustigt, jag tänkte precis på samma sak idag när jag gräddade den överblivna smeten från igår till mellis. Jag använde för ovanlighetens skull pulvermix, eftersom jag själv som barn tyckte att den blev mycket frasigare än den min mamma gjorde efter eget recept. :) Hur kom det sig egentligen att man gjorde pulvermix från början när det är så lätt? Det känns lite som höjden av lathet. Själv började jag göra mjölk och äggfri smet eftersom min näst yngsta var allergisk mot det när han var liten, den innehåller bara mjöl, salt, smör och bubbelvatten. De blir väldigt frasiga och är den smet barnen föredrar än idag, trots att allergin för länge sedan är borta. :)Anneli Stålberghttps://www.blogger.com/profile/14234932786131128158noreply@blogger.com